YAMAS FOOD & DRINKS

YAMAS FOOD & DRINKS De eerste Griekse keuken aan huis

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 758 beoordelingen
8 jul 2020 om 23:04 Was weer is top Yamas...
7 jul 2020 om 20:48 Patat was weinig, slap, nat, koud en oud. Vlees was prima, alleen merk ik wel dat niet de Yamas meer is zoals vroeger qua smaak van het eten. Jammer!!!!!!
6 jul 2020 om 14:59 normaal gesproken echt lekker eten.. maar deze keer was het eten erg flauw en de gyros had veel te groten stukken.. erg jammer aangezien we allemaal het zelfde hadden
5 jul 2020 om 21:06 Eten was veel te laat bezorgd, moest lang wachten
5 jul 2020 om 20:01 Eten zoals gewoonlijk lekker en me toetje was de bezorgster, Tering wat een wijf
2 jul 2020 om 23:05 Het eten was lekker. De bestelde cocktailsaus was een heel klein bakje (vorige keer was dit echt een groter bakje). Het vlees van de mixed grill was iets te lang gebakken. Verder was het prima.
2 jul 2020 om 21:56 Het Grieks eten was prima en warm De patat was lauw. Bezorg tijd is wel lang. Verder prima.
2 jul 2020 om 17:21 18 minuten later bezorgd dan afgesproken
30 jun 2020 om 19:21 Al mijn eten was eruit gelekt en de bezorg tas was helemaal kapot. Ook was het eten koud en heb ik het dubbele bedrag betaald. Dit was mijn eerste ervaring met thuisbezorgd en het was geen fijne.
29 jun 2020 om 21:51 Dat wordt met een volle maag naar bed... Duurde erg lang voor het geleverd was. Het eten was niet heel bijzonder, wel héél veel!
29 jun 2020 om 21:39 Te laat, koud... Gewoon niet doen mensen. Niet je geld waard. Helaas. Yamas had altijd een uitstekende reputatie. Maar het is nu echt bagger van a tot z. Niet Ally waardig.
28 jun 2020 om 23:34 te laat , te koud